sve kategorije
EN

O nama

 Početna> O nama

Profesionalna proizvodnja tkanina, imate wang & sheng!

Nantong Wang and sheng Textile Co, Ltd uglavnom proizvodi tkaninu obojenu pređom, komad obojenu tkaninu, tiskanu tkaninu i pletivo. Imamo kapacitet od 30 milijuna metara godišnje. Imamo svoju liniju za dimenzioniranje i liniju tkanja opremljenu zračnim mlaznicama. Glavne sorte uključuju poplin, oxford, dobby, seersucker, flanel, traper, laneni pamuk, rastezljive tkanine i mnoge održive tkanine.

                               

Tvrtka se prostire na 40,000 XNUMX četvornih metara i nalazi se u industrijskoj zoni Xiting, Nantong, Jiangsu u Kini. Blizina međunarodnog grada - Šangaja, prijevoz je pogodan za naš izvoz.

Naše tržište uključuje Europu, SAD, Brazil, Koreju, Kolumbiju, Argentinu, Meksiko itd. Naše je uvjerenje "Biti pouzdan, vrijedan i održiv partner", pa smo uvijek usmjereni na inovacije u upravljanju i poboljšanje kvalitete za izgradnju dugoročnog partnerstva između naše tvrtke i kupaca.

                               

Iskreno želimo s vama uspostaviti dugoročnu suradnju.

                               

Dobrodošli da nas posjetite.

Spomenici Wang & Sheng

2010

Nantong Wang and Sheng Textile Co., Ltd je izgrađen.

2011

Izvoz je iznosio 8 milijuna dolara.

2013

Napravio je prvi petogodišnji plan, prilagodio proizvodni proces, standardizirao proces tvrtke za bolje planiranje razvoja tvrtke.

2014

Broj zaposlenih premašuje 120, godišnji obujam izvoza prelazi 10 milijuna metara, a vrijednost proizvodnje je čak 18 milijuna američkih dolara.

2015

Poduzeće je postiglo ISO 9001 kvalitetu, certifikaciju sustava zaštite okoliša.

2016

Kako bismo proširili opseg proizvodnje, naša je tvrtka dodala i zamijenila 100 nove opreme za tkanje.

2017

Postavite urede u Bangladešu, Italiji i Meksiku, postavite svjetsko tržište.

2018

Integracijom razvoja strateških resursa, Wang & sheng je postigao stratešku suradnju s brojnim poduzećima, tako da je Wang & sheng ušao u prva tri izvozna poduzeća u tekstilnoj industriji Nantong.

2019

Uspostavite europsko sjedište odgovorno za prodaju na cijelom europskom tržištu.

2020

Aktivno se prilagođavajući tržišnom okruženju, naša tvrtka osnovala je odjel e-trgovine.

Dana 27. ožujka 2021. godine predsjednik Ma Yun i nastavnici iz škole tekstila i odjeće JCET -a posjetili su Nantong Wang & Sheng Textile Co., Ltd.

Priča osnivača

2010. g. Wang (predsjednik Uprave) i g. Zhao (generalni direktor) susreli su se u vrlo slučajnoj prilici. Imali su iste poglede na tekstilnu industriju. Uspjeli su, počeli su birati mjesto i osnivati ​​tvornicu. Nakon više od 10 godina razvoja, od početnih 20 do sadašnjih 200 ljudi, tim se nastavlja širiti, a proizvodni kapaciteti nastavljaju se poboljšavati. Sadašnji Nantong Wang and sheng Textile Co., Ltd. ima profesionalni proizvodni tim od 140 ljudi, koji na vrijeme rješavaju probleme u proizvodnom procesu. 10 članova vanjskog vanjskog trgovačkog tima aktivno surađuju s proizvodnim akcijama tvrtke. Tim za kontrolu kvalitete od 20 ljudi, oni mogu osigurati kvalitetu naše rasute robe. Poslovni tim od 25 ljudi, aktivno surađuju s kupcima. Razvojni tim od 5 ljudi nastavlja stvarati novu vrijednost za kupce. Pouzdan smo, vrijedan i održiv partner.

Naši korisnici

Certifikati